Portada > Actualitat > Notícies > Piera Televisió recull 4.000 quilos d’aliments

Piera Televisió recull 4.000 quilos d’aliments

28/03/2018

El Banc d’Aliments de L’Anoia ha entregat un diploma d’agraïment a la televisió local pel seu suport en la recollida d’aliments

L’equip de Piera Televisió ha estat obsequiat per part del Banc d’Aliments de L’Anoia amb un diploma per agrair el seu suport en la recollida d’aliments i productes bàsics per a les famílies més desfavorides de la comarca. El passat dissabte 9 de desembre, la televisió local va organitzar la 19a edició de la popular Marató de Piera Televisió, on van participar moltes entitats, comerços i particulars. La iniciativa solidària va comptar amb les actuacions de la Coral Xicoira, els poemes de Josepa Ribera i Gener Barjola i el correfoc de la Colla Infantil dels Diables de Piera. També es va fer una exhibició de Muay Thai i un espectacle de màgia amb el Mag Ferran, així com actuacions de gospel i ball. La cloenda de la jornada solidària va anar a càrrec de l’artista Ot Ribas, que va cantar el tema oficial d’aquesta edició, ‘Dóna’m la mà’. 

Unes setmanes abans, el diumenge 26 de novembre, es va celebrar la Gala de Piera Televisió, un acte previ a la Marató, on els pierencs i les pierenques van poder gaudir de les actuacions del Pubill del Raval, l’Agrupació Sardanista de Piera i Màrius Montmany, entre altres. Arran aquests dos actes solidaris i sobretot gràcies a la col·laboració i solidaritat dels veïns i les veïnes del municipi, l’equip de Piera Televisió ha aconseguit recaptar 4.000 quilos d’aliments que aniran directes a les llars amb menys recursos de la vila.   

Arxivat a: Solidaritat
Recaptació Piera TV