Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de participació en el segon cros d’Herois del Bruc

Èxit de participació en el segon cros d’Herois del Bruc

17/04/2018

L’escola pierenca va organitzar, per segon any consecutiu, una jornada esportiva plena de diversió i amb la presència de moltes famílies

El passat diumenge 15 d’abril, l’Escola Herois del Bruc va celebrar el seu popular cros escolar ‘Els Herois ens movem’. Per segon any consecutiu, pares, mares, nens i nenes van participar en aquesta divertida iniciativa esportiva, que està emmarcada dins del circuit de cros del Consell Esportiu de l’Anoia. Amb la col•laboració de l’Ajuntament de Piera, l’AFA de l’escola, el Consell Esportiu de l’Anoia i els patrocinadors que van cedir diferents productes per obsequiar a les persones participants, es va poder organitzar un cros divertit i participatiu.

El recorregut va començar al pati de l’escola. A continuació, va pujar per la riera Guinovarda fins al camp d’oliveres del costat del centre educatiu i, finalment, va acabar al pati escolar. Un cop finalitzada la cursa, es van entregar les medalles als tres primers classificats de les sis categories participants i una medalla al millor de tota l’escola. Així mateix, es va fer el sorteig de 15 lots de regals, un dels quals incloïa una bicicleta.

Arxivat a: Educació
Cros Herois del Bruc
Cros Herois del Bruc
Cros Herois del Bruc

Arxius adjunts