Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Elvira del Pozo, 2a Dama de la Catalunya Central

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Elvira del Pozo, 2a Dama de la Catalunya Central

Cultura
Publicada el 14/05/2018 - La pierenca va ser escollida dissabte 12 de maig en el marc d’una jornada festiva del pubillatge en la qual també va participar el pierenc Jordi Vallès

El passat dissabte dia 12 de maig, el municipi d’Avià va agafar el relleu de Piera i es va convertir en la capital del pubillatge de la Catalunya Central. Un total de 28 candidats del Berguedà, el Bages, el Solsonès, l’Anoia i Osona van participar en les proves per a convertir-se en l’hereu, la pubilla, les dames i els fadrins de les comarques centrals.

Les activitats es van iniciar al matí amb les proves escrites i les entrevistes als candidats. A la tarda no va faltar una cercavila en la qual van participar tots els representants del pubillatge del territori i l’acte de proclamació dels nous representants, que va tenir la pagesia com a eix vertebrador. La pierenca Elvira del Pozo de Torres va ser proclamada 2a Dama de la Catalunya Central del 2018. També hi va participar el pierenc Jordi Vallès Noguera.

L'acte de proclamació a la Catalunya Central se celebra des del 2006. Actualment hi ha setze pobles de les comarques centrals que mantenen viva la tradició del pubillatge, entre els quals hi ha la vila de Piera.

Pubillatge 2018
Pubillatge 2018
Pubillatge 2018
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits