Portada > Actualitat > Notícies > Campió del Món

Campió del Món

03/04/2008

Toni Bou ha revalidat el títol de campió del Món de Trial a l'aire lliure després d'adjudicar-se, amb molta superioritat, la darrera prova aquest diumenge a Castellolí. En tenia prou en quedar entre els nou primers i és que malgrat que només, el també català, Adam Raga podia treure-li el títol, el pilot pierenc ha fet un campionat extraordinari guanyant 7 de les 12 proves disputades i quedant-ne segon en la resta. Des que va fitxar per Montesa ja porta un total de 4 mundials en només dos anys, dos d'indoor i dos d'outdoor. Bou apunta ben alt, i amb només 21 anys, indica que podem estar davant un dels pilots més extraordinaris de la història del trial mundial.
Dimecres 1 d'octubre a les 7 de la tarda tindrà lloc la recepció a l'Ajuntament en un acte obert a tots els veïns i simpatitzants del pilot pierenc.

Arxivat a: Esports
Després d'aconseguir el Mundial de Trial 2007 en les modalitats d'Indoor i Outdoor, el pierenc lluita per repetir gesta aquest 2008.