Portada > Actualitat > Notícies > Nou centre d’acollida de joves a Piera

Nou centre d’acollida de joves a Piera

27/06/2018

El Centre d’Acollida La Vinya, ubicat a les instal·lacions del Santuari del Sant Crist de Piera, engega una nova etapa acollint un grup de 20 adolescents acabats d’arribar al nostre país

Des del passat dijous, l’edifici parroquial, que durant molts anys s’ha anomenat llar, ha passat a ser el Centre d'Acollida la Vinya, un nou espai habitat i ple de vida, ja que acull un grup de 20 adolescents, juntament amb els seus educadors, acabats d’arribar al nostre país i que pateixen situacions de desarrelament i exclusió social.

El nou centre està regentat per la Cooperativa SUARA i està situat just al costat del recentment proclamat Santuari del Sant Crist de Piera, el passat 28 d’abril, durant la missa solemne de la Diada del Sant Crist.

Cal remarcar que la revitalització de la llar ha estat possible gràcies al treball, assessorament i ajut econòmic desinteressat de moltes persones que s’hi han implicat d’una o altra manera. També cal agrair la feina de tota la parròquia i institucions del poble, així com el suport incondicional de la Cooperativa SUARA.

Arxivat a: Solidaritat
Centre d’Acollida La Vinya