Portada > Actualitat > Notícies > Piera al costat del col·lectiu LGTBI

Piera al costat del col·lectiu LGTBI

28/06/2018

Avui, dijous 28 de juny, és el dia per defensar i celebrar l’alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals

La Vila de Piera i les institucions i entitats del municipi se sumen avui, dijous 28 de juny, a la jornada mundial per reivindicar els drets de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals. Des del consistori, es vol fer una crida a defensar, respectar i lluitar per una societat més oberta, justa i igualitària, on tothom pugui estimar com i a qui vulgui. Així mateix, s’anima a qüestionar el sistema social heteropatriarcal en el qual vivim i a treballar per eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

Feliç Dia a tots i totes!

Arxivat a: Interès ciutadà
 LGTBI

Arxius adjunts

  • Manifest LGTBI (PDF, 72 kB)
    Manifest de suport a l’alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals