Portada > Actualitat > Notícies > Pieradegusta: un referent lúdic i gastronòmic

Pieradegusta: un referent lúdic i gastronòmic

25/09/2018

Una quinzena de restauradors i productors locals van participar en aquesta mostra que, per segon any consecutiu, va comptar amb una gran afluència de visitants

El passat dissabte 22 de setembre, la plaça de l’Església de Piera va acollir la segona edició del festival Pieradegusta. Aquesta jornada, que té com a eix vertebrador el món de la gastronomia, va comptar amb la participació d’una quinzena de productors i restauradors locals que van esgotar les seves existències davant la gran afluència de públic.

Més enllà de la mostra gastronòmica, la fira va estar acompanyada d’un ampli programa d’activitats que van ser tot un èxit. Entre les novetats, per exemple, va haver-hi una sortida en segway per la ruta modernista de Piera, que es complementava amb un tast de vins, o un tast d'olis a la sala d'armes del castell. Els vols en globus aerostàtic, amb un maridatge en el punt més alt, va ser una altra de les propostes més participatives. També van tenir una bona acollida noves propostes com un showcooking de cuina crudivegana i un taller per a fer còctels.

Per als infants no van faltar activitats durant tota la jornada: des d’un taller de cuina, a un berenar de pa amb oli i xocolata; i a l’hora de sopar, els més petits van escollir els platets que volien dels diferents estands i, amb una carmanyola, se’ls van emportar als jardins del castell on van poder gaudir d’una sessió de cinema a la fresca. La cloenda de la jornada va comptar amb el concert de la cantant Judit Nedermann.

L’exit d’aquesta segona edició consolida el festival Pieradegusta com un referent lúdic i gastronòmic a la comarca de l’Anoia, que pretén donar a conèixer els productes de proximitat que s’ofereixen a Piera durant tot l’any.

Arxivat a: Promoció econòmica
Pieradegusta 2018
Pieradegusta 2018
Pieradegusta 2018
Pieradegusta 2018
Pieradegusta 2018
Pieradegusta 2018
Pieradegusta 2018
Pieradegusta 2018
Pieradegusta 2018
Pieradegusta 2018
Pieradegusta 2018
Pieradegusta 2018
Pieradegusta 2018
Pieradegusta 2018
Pieradegusta 2018
Pieradegusta 2018
Pieradegusta 2018