Portada > Actualitat > Notícies > Tret de sortida a la 71a Festa de la Gent Gran

Tret de sortida a la 71a Festa de la Gent Gran

10/10/2018

El cap de setmana, representants municipals i membres del pubillatge faran la tradicional visita i entrega d’obsequis florals als centres d’avis i àvies de la vila

Ahir, dimarts 9 d’octubre, es va inaugurar la 71a edició de la Festa de la Gent Gran amb un reeixit acte d’obertura al Casal. A les 18 hores, l’alcalde Jordi Madrid i la regidora de Gent Gran, Vanesa Fernández-Arroyo, van presentar les activitats de la nova edició. Seguidament, el Mag Dian va donar un toc misteriós i divertit a la inauguració amb els seus sorprenents trucs de màgia. En finalitzar, es va servir un refrigeri amb pastes i mistela per a totes les persones assistents.

Les activitats de la nova edició de la Festa de la Gent Gran continuen avui, dimecres 10 d’octubre, a les 17.30 hores, amb un bingo especial al Casal i demà, dijous 11 d’octubre, amb una excursió a Alcover.

De la mateixa manera, les propostes seguiran el cap de setmana amb la tradicional visita i entrega d’obsequis florals als centres de gent gran de la vila. L’alcalde Jordi Madrid, el primer tinent d’alcalde Josep Llopart i la regidora de Gent Gran Vanesa Fernández-Arroyo visitaran el dissabte 13 d’octubre els avis i les àvies pierenques, acompanyats de diferents representants del pubillatge de Piera. Al vespre, a les 21 hores, hi haurà ball al Casal.

El diumenge 14 d’octubre, al migdia, s’organitzarà a la nau de Cal Sanahuja un dinar de germanor i un homenatge a les persones amb més edat del municipi. Per últim, a les 19 hores, hi haurà ball al Teatre Foment.

Arxivat a: Gent gran
71a Festa de la Gent Gran
71a Festa de la Gent Gran
71a Festa de la Gent Gran
71a Festa de la Gent Gran
71a Festa de la Gent Gran

Arxius adjunts