Portada > Actualitat > Notícies > Piera commemora el Dia Internacional contra la violència envers les dones

Piera commemora el Dia Internacional contra la violència envers les dones

21/11/2018

L’acte institucional se celebrarà el diumenge 25 de novembre i inclourà la lectura del manifest i una encesa d’espelmes a la plaça Jove

Aquest proper cap de setmana, la vila de Piera commemorarà el Dia Internacional contra la violència envers les dones. L’objectiu és promoure la lluita contra les desigualtats i sensibilitzar la ciutadania sobre la importància d’eliminar la violència masclista, una xacra encara present a la nostra societat.

El divendres 23 de novembre, la sala polivalent del Foment acollirà el taller anomenat “Parlem de violència de gènere”. Durant l’acte, que començarà a les 19 hores, es tractaran temes com el trencament de mites, els rols de gènere o els tipus de maltractaments existents, donant ingredients per gaudir d’una relació de parella sana.

A partir de les 20 hores, el Teatre Foment serà l’escenari de la representació “Amor tallada”, una obra escrita i dirigida per dos joves estudiants pierencs sobre l’amor en la infantesa.

El diumenge, 25 de novembre, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional contra la violència envers les dones, es farà l’acte més institucional amb la lectura del manifest i una encesa d’espelmes a partir de les 18.30 hores a la plaça Jove. Es comptarà amb la col·laboració de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases.

Més enllà dels actes previstos per al cap de setmana, el passat dia 4 de novembre també es va oferir un vermut musical contra la violència de gènere que va comptar amb l’actuació del grup acústic GIVE. Tots els actes estan organitzats de forma conjunta per l’Associació de Dones de Piera i la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament.

Arxivat a: Igualtat de gènere
Prou Violència de Gènere

Arxius adjunts