Portada > Actualitat > Notícies > Entrada gratuïta a les properes sessions de cinema familiar

Entrada gratuïta a les properes sessions de cinema familiar

03/04/2019

Fins al mes de juny, el Teatre Foment de Piera acollirà la projecció de les pel·lícules El fill de Bigfoot, Vaixells i Quines bestioles!

Aquest diumenge torna una nova sessió de cinema familiar en català al Teatre Foment de Piera. En aquesta ocasió, petits i gran podran gaudir de la pel·lícula El fill de Bigfoot, que narra la història d’un jove i simpàtic noi anomenat Adam que emprèn una missió èpica per a intentar descobrir el misteri que amaga la desaparició del seu pare. En aquesta ocasió, l’entrada per a gaudir de la projecció serà gratuïta, com també ho seran les previstes per als mesos de maig i juny. Totes elles es faran al Teatre Foment a partir de les 12 hores. 

El dia 12 de maig, els infants podran veure la pel·lícula Vaixells que explicarà la història de l’Elies, un jove vaixell de salvament que rep de la ciutat veïna una trucada d'emergència. El dia 9 de juny, Quines bestioles! ens permetrà acompanyar el seu protagonista, l’Apol·lo, fins al poble dels “divertits i petits insectes”.

Arxivat a: Cultura
Cinema familiar: El fill de Bigfoot