Portada > Actualitat > Notícies > Una gran festa tancarà la programació infantil de la biblioteca

Una gran festa tancarà la programació infantil de la biblioteca

07/06/2019

El proper dijous dia 13 de juny l’equipament acomiadarà la temporada amb un espectacle de clown i l’actuació dels Falcons de Piera

La Biblioteca de Piera acomiadarà les activitats infantil d’aquest curs el proper dijous dia 13 de juny a les 18 hores amb una gran festa. Serà un doble comiat. D’una banda l’actriu Eli Donnola ens obsequiarà amb el seu espectacle de clown Sonatta, protagonitzat per la Nina, staff d’un gran teatre on hi neteja, condiciona l’espai i s’assegura que tot estigui al seu lloc, però qui poc a poc amb la seva ingenuïtat i entremaliadura intentarà ser part de la gran orquestra.

En finalitzar l’espectacle serà el grup dels Falcons de Piera, acompanyat de tots els assistents i de qui hi vulgui participar-hi, el que ens farà una demostració de diferents figures. Ells seran els encarregats també d’endur-se la Rusqui, la mascota de l’àrea infantil per a que gaudeixi d’un bon estiu. En acabar hi haurà coca i xocolata per a tothom.

Arxivat a: Cultura
Espectacle Sonatta