Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la 12a edició de la Ruta dels Músics

Arriba la 12a edició de la Ruta dels Músics

25/06/2019

Un total de 17 artistes i grups locals tornaran a portar la música als portals i racons més emblemàtics del barri dels Gats

El proper divendres dia 28 de juny, a partir de les 21.30 hores, el barri antic de Piera acollirà la 12a edició de la Ruta dels Músics. Es tracta d’un esdeveniment en el que hi participaran diferents formacions musicals que portaran la música als portals i racons més emblemàtics del barri dels Gats, com el Portal del Romanyà, Cal Vendrell, la Capella de Sant Sebastià, Cal Moixona, la Casa de la Volta, la porta del Castell  o les places del Sant Crist i de l’Església, entre d’altres. 

El tret de sortida serà una cercavila amb la Marching Band de l’Aula Municipal de Música que sortirà de la plaça de la Creu i arribarà fins a la plaça de Joan Orpí. En aquest punt s’oferirà un espectacle que anirà a càrrec de Nuna & Petit i que servirà per a inaugurar aquesta ruta plena d’espelmes i teieres que il·luminaran els carrers del barri. 

Aquest any hi participen un total de 17 grups i músics de Piera: De Milagro, Els Maquis, Give, Bauma, Pedaços, Carme Llovera i Joaquim Veciana, Xavi Villanueva, l’Escola de Música dels Hostalets de Pierola, Sincopa, El último Mojigato, Jazzomar, Poblenou Dolls, Projecte Na & Friends, La Séptima Trastada, The Curlies, HCB i Gall Mut. 

La ruta finalitzarà a dos quarts d’una de la matinada amb el grup de tambors Sbombats. Posteriorment, es podrà gaudir de dos concerts en els quals actuaran els grups Scandal Jackson i Sybarites.

Arxivat a: Cultura
Ruta dels Músics 2017