Portada > Actualitat > Notícies > El cor Geriona tanca el MEV 2019

El cor Geriona tanca el MEV 2019

29/07/2019

La formació gironina va posar la cirereta a la darrera edició del festival Música en Viu, que ha omplert la plaça del Peix tots els divendres de juliol

El passat divendres, el cor Geriona, format per dotze noies de l’Escola Municipal de Música de Girona, va ser l’encarregat de tancar la darrera edició del festival 'A l'Estiu Música en Viu'. Acompanyades de baix, piano i percussió, el grup va oferir un ampli repertori de cançons de musicals molt coneguts com El petit príncep, Les Misérables, Mamma Mia i La La Land.

La proposta va agradar molt a les persones assistents, que van ovacionar llargament el cor. Aquest va ser l’últim concert del MEV 2019, que els divendres de juliol ha programat quatre actuacions musicals a la plaça del Peix. El divendres 5 de juliol, el públic va vibrar amb Agustí Burriel i el seu tribut a Frank Sinatra. El divendres 12 de juliol va ser el torn de les havaneres d’Haváname, una formació cubana al 100 % i que van ser el grup revelació de l’última cantada d’havaneres de Calella de Palafrugell. Per últim, el divendres 19 de juliol, els Think van homenatjar la reina del soul, Aretha Franklin.

Des de la regidoria de Cultura, es vol destacar el bon nivell que ha assolit el festival, amb concerts de molta qualitat, i també es vol agrair l’alta assistència de públic que ha volgut gaudir de la bona música en un ambient acollidor i suggeridor.

Arxivat a: Cultura i espectacles
MEV 2019
MEV 2019
MEV 2019
MEV 2019