Portada > Actualitat > Notícies > Un esmorzar per reconèixer la gran tasca del voluntariat

Un esmorzar per reconèixer la gran tasca del voluntariat

23/12/2019

Diversos membres de Càritas van participar en la trobada que va voler agrair la feina que el col·lectiu desenvolupa amb les famílies més desfavorides de la vila

El Departament de Serveis Socials va organitzar, el passat divendres 20 de desembre, un esmorzar d’agraïment i reconeixement al voluntariat de Càritas. Un grup representatiu de voluntaris i voluntàries de l’entitat van formar part de la trobada que va comptar amb la presència de l’alcalde Jordi Madrid, la regidora de Benestar Social, Margarita Rivademar, i el rector-degà Ramon M. Bosch. Durant l’acte, es va agrair la gran tasca que desenvolupa el col·lectiu amb la població més desfavorida del municipi i l’esforç personal de les persones que col·laboren amb Càritas, que ajuda i complementa el treball que es fa des de serveis socials de l'Ajuntament de Piera.

Arxivat a: Benestar social
Esmorzar d’agraïment i reconeixement al voluntariat de Càritas