Portada > Actualitat > Notícies > Comença un curs d’alfabetització per a persones estrangeres

Comença un curs d’alfabetització per a persones estrangeres

28/02/2020

La formació, que es va iniciar el passat dimarts, està destinada prioritàriament a persones nouvingudes que són ateses pel servei d’acollida

Aquesta setmana s’ha posat en marxa un curs d'alfabetització en català adreçat a persones immigrades estrangeres que desconeixen l'alfabet llatí o bé que no estan alfabetitzades en la seva llengua d'origen. Es tracta, prioritàriament, de persones nouvingudes a la vila que són ateses pel servei de primera acollida.

La formació es va iniciar el passat 25 de febrer i es durà a terme els dimarts i dijous en horari de 9.30 a 11.30 h a La Nau. Es preveu que finalitzi el dia 11 de juny i es reprengui el 29 de setembre fins al 17 de desembre.

El curs està organitzat pel Consell Comarcal amb el suport de l’Ajuntament de Piera. Les inscripcions estan tancades atès que s’han omplert totes les places. Les persones interessades en romandre en llista d’espera poden comunicar-ho enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Educació
Cursos alfabetització