Portada > Actualitat > Notícies > Donacions solidàries per ajudar els col·lectius més vulnerables

Donacions solidàries per ajudar els col·lectius més vulnerables

24/04/2020

El supermercat Dia ha cedit a Càritas un palet de llet per a aquelles famílies sense recursos que s’han vist afectades per la crisi del coronavirus

Davant la situació que estem vivint, derivada de la crisi del coronavirus, el supermercat Dia de Piera ha volgut fer la donació d’un palet de llet a Càritas amb la voluntat de fer-la arribar als col·lectius més vulnerables. La iniciativa també vol agrair a l’entitat la tasca que realitza durant tot l’any, però especialment en aquesta emergència sanitària, per a garantir que els veïns i veïnes sense recursos puguin cobrir les seves necessitats bàsiques.

Arxivat a: Solidaritat
Donació supermercat Dia