Portada > Actualitat > Notícies > La Marxa Solidària Contra el Càncer recapta més de 3.000 euros

La Marxa Solidària Contra el Càncer recapta més de 3.000 euros

07/05/2020

El fet que l’esdeveniment no es pogués celebrar no ha impedit que les persones participants hi col·laboressin a través de les inscripcions

La segona edició de la Marxa Solidària Contra el Càncer, organitzada pel Club Ciclista Piera, la Televisió de Piera i Yocalo Logística, s’havia de celebrar el passat 19 d’abril. Aquest any no ha estat possible dur-la a terme amb motiu de la COVID-19 però, no obstant això, tothom ha pogut col·laborar amb l’AECC- Catalunya Contra el Càncer atès que s’ha seguit endavant amb les inscripcions i s’han recaptat un total de 3.163,47 €. Els dorsals i les samarretes fetes per a l’ocasió quedaran guardades a l’estudi de la Televisió de Piera fins que la situació actual permeti anar a recollir-les. 

L’organització vol donar les gràcies a totes les persones participants per la seva confiança i suport i també a l’Ajuntament de Piera, les entitats, les empreses i els establiments que han patrocinat i col·laborat en aquesta edició. Així mateix, tot i que la il·lusió i les ganes de celebrar la marxa no han estat suficients per a poder dur-la a terme, els organitzadors asseguren que tornaran l’any vinent amb més ganes que mai.

Arxivat a: Solidaritat
I Marxa solidària contra el càncer