Portada > Actualitat > Notícies > La Flama del Canigó arriba a Piera

La Flama del Canigó arriba a Piera

22/06/2020

Es convida la ciutadania a viure un Sant Joan diferent i participar en una encesa de fanalets als balcons el proper dimarts 23 de juny a les 22 hores

Com ja és tradició, la Flama del Canigó arribarà a Piera el proper dimarts 23 de juny. Un cop més, seran els Falcons de Piera els que la portaran a l’Ajuntament a les 18 hores amb la intenció que es mantingui encesa durant la nit de Sant Joan.

Aquest any la revetlla serà força diferent degut a la situació generada per la Covid19, tot i que la voluntat és poder mantenir la seva essència. És per això que es convida la ciutadania a participar en una encesa de fanalets als balcons el mateix 23 de juny a les 22 hores.

Es podrà fer servir una espelma, una llanterna, el telèfon mòbil o els fanalets que es poden adquirir en diversos establiments de la vila com són JM Pastisser, Tot Esport, Papereria Fanny i Bar Foment. Els fanalets tenen un preu de 4 euros i els diners recollits amb la venda es destinaran a l’estudi de la Covid19.

Arxivat a: Cultura
Sant Joan 2019 i Flama del Canigó
Sant Joan 2020