Portada > Actualitat > Notícies > S'incorporen dos joves per donar suport a la Brigada Municipal

S'incorporen dos joves per donar suport a la Brigada Municipal

04/11/2020

El programa Treball i Formació ha permès contractar dos nois residents al centre d’acollida Castell de Fang que faran tasques de manteniment i jardineria durant un any

Aquesta setmana s’han incorporat a la Brigada Municipal dos joves tutelats que resideixen al centre d’acollida Castell de Fang. Els dos nous treballadors seran operaris de suport i auxiliars de manteniment i jardineria i faran tasques en matèria de rehabilitació de zones verdes i entorns naturals. Els contractes són a jornada completa i tindran una durada d’un any.

La seva incorporació ve facilitada per una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya, el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu i està cofinançada per l’Ajuntament de Piera. Així mateix, les contractacions s’ha realitzat a través del programa Treball i Formació: Línia Joves, gestionat a través del Consell Comarcal de l’Anoia, qui en fa el seguiment a través d’un tècnic de coordinació i d’un dinamitzador cívic per a l’emancipació juvenil de Piera.

Aquesta incorporació laboral suposa una gran oportunitat per als joves, que amb un contracte laboral poden obtenir el permís de treball per viure aquí i ser un membre més de ple dret de la ciutadania. Des del consistori es valora molt positivament aquest projecte que permet donar suport en l’àmbit social a persones que, a priori, podrien tenir un futur més complicat.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Brigada Municipal - treballs de neteja i jardineria