Portada > Actualitat > Notícies > Nou èxit esportiu del pierenc Marcel·lí Parramon

Nou èxit esportiu del pierenc Marcel·lí Parramon

17/11/2020

El jove genet, veí de Piera, ha debutat a la Copa de S.M. el Rei d’hípica, celebrada aquest cap de setmana a Madrid, i ha aconseguit una tercera posició

Marcel·lí Parramon ha debutat aquest cap de setmana a la Copa de S.M. el Rei de Complert, que s’ha celebrat a Madrid. El jove genet hi ha participat amb un nou cavall, anomenat Politik. El pierenc ha tornat a demostrar, un cop més, que segueix evolucionant i sumant èxits en la seva trajectòria esportiva, després de participar en la categoria de 0.80 i aconseguir una tercera posició. Amb aquest nou reconeixement, en Marcel·lí suma un trofeu més a la seva vitrina.

Arxivat a: Esports
Marcel·lí Parramon
Marcel·lí Parramon
Marcel·lí Parramon