Portada > Actualitat > Notícies > Es convoquen els Jocs Florals, els reconeixements Tracta’m de tu i els premis TREC

Es convoquen els Jocs Florals, els reconeixements Tracta’m de tu i els premis TREC

01/03/2021

S’han aprovat les bases d’aquests tres certàmens que organitza la regidoria d’Educació per a promoure valors com la qualitat del treball, l’educació en valors i el compromís cívic

El passat 5 de febrer es van  aprovar les bases que han de regir la concessió dels premis que s’organitzen des de la regidoria d’Educació i que l’any passat van quedar interromputs per la declaració de l’estat d’alarma. Aquests tres certàmens s’emmarquen dins de les accions de foment de la participació en les activitats educatives i amb la voluntat de promoure la qualitat i el reconeixement a la feina ben feta així com l’educació en valors i el compromís cívic.

Enguany es celebrarà una nova edició dels Jocs Florals. L’Ajuntament vol concedir premis a les millors redaccions de poesia i prosa d’alumnes de primària i secundària de la vila per tal de potenciar la seva la creativitat i les seves aptituds en l’expressió escrita.

Per altra banda, junt amb els Jocs Florals, s’estableixen els premis Tracta’m de tu. Aquests premis van néixer amb la voluntat de fomentar el bon tracte vers la gent gran i l’intercanvi intergeneracional. Els guardons premien els millors espots d’aquesta temàtica elaborats per alumnes de secundària durant el curs passat. El projecte es va poder dur a terme durant el  curs 2019-2020 i els alumnes ja havien elaborat els seus treballs un cop es van aturar les classes. Enguany el projecte ha quedat aturat perquè en el context sanitari actual no és possible potenciar aquesta relació entre el jovent i la gent gran.

Finalment, aquest 2021 els premis TREC arriben a la seva tretzena edició. Són uns guardons que volen reconèixer la dedicació dels estudiants de segon de batxillerat de l’INS Guinovarda en l’elaboració dels treballs de recerca. Els premis tenen l’objectiu d’estimular l’alumnat en la realització de treballs de qualitat, potenciar la recerca fora de l’àmbit universitari i incentivar els centres en la motivació dels seus alumnes a endinsar-se en el món de la investigació. Aquesta serà una doble edició on es premiaran els millors treballs del 2020 i del 2021.

Malauradament, els actes de lliurament de premis no es podran fer amb l’assistència de tota la comunitat educativa. El veredicte es comunicarà, si es mantenen les restriccions actuals, en un acte públic telemàtic i els premis es faran arribar a l’alumnat a través dels centres educatius.

Podeu consultar les bases de les diferents convocatòries en els documents adjunts.

Arxivat a: Educació
Premis educatius

Arxius adjunts