Portada > Actualitat > Notícies > S’obre la preinscripció escolar per al curs 2021-2022

S’obre la preinscripció escolar per al curs 2021-2022

15/03/2021

El Departament d'Educació ha elaborat un vídeo explicatiu per ajudar les famílies a fer el procés, que aquest any s’ha de formalitzar de manera telemàtica

Avui s’inicia el període de preinscripció escolar per al curs 2021/2022.  per als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i primària. Les famílies amb fills o filles que hagin de cursar segon cicle d’educació infantil o primària hauran de presentar la sol·licitud entre el 15 i el 24 de març d’aquest 2021. En el cas de l’alumnat d’ESO, el període s’obrirà el proper dimecres dia 17 de març.

Aquest any la sol·licitud de preinscripció s’ha d’emplenar i presentar de manera telemàtica, un procés que es pot fer des de qualsevol ordinador, tauleta o telèfon mòbil amb connexió a internet. Des del Departament d’Educació s’ha elaborat un vídeo explicatiu per a facilitar el tràmit a les famílies en el qual es mostra com s’ha de fer la preinscripció escolar en línia i s’informa de quina documentació cal aportar.

Pel que fa al calendari de la preinscripció, els dies 25 i 26 de març, les famílies podran presentar la documentació acreditativa que no hagin pogut adjuntar durant el període de presentació de sol·licituds; el dia 19 d’abril es farà pública la llista amb la puntuació provisional i s’obrirà un període de reclamacions que anirà del 20 al 26 d’abril; el dia 30 d’abril es farà pública la llista amb la puntuació definitiva. Per a resoldre els casos d’empat a punts, es farà un sorteig públic el dia 5 de maig. Finalment, el dia 7 de juny es coneixerà la llista definitiva d’alumnes admesos a cada centre.

La matriculació s’haurà de formalitzar del 14 al 18 de juny de 2021 per als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i 1r d’ESO. L’alumnat de 2n a 4t d’ESO haurà de fer-ho del 28 de juny al 2 de juliol. 

Arxivat a: Educació
Nen a escola