Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament contractarà 4 operaris/àries de neteja en el marc del programa Treball i Formació

L’Ajuntament contractarà 4 operaris/àries de neteja en el marc del programa Treball i Formació

26/11/2021

La convocatòria té dues línies diferenciades per afavorir la inserció laboral de persones desocupades de 45 anys o més i de dones que també es trobin en situació d’atur

L'Ajuntament de Piera ha rebut una subvenció del Servei públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del programa Treball i Formació 2021 que permetrà contractar 4 operaris/àries de neteja dels espais i equipaments d’ús públic. Aquest programa  té per objectiu  facilitar l’accés al mercat de treball a aquelles persones en situació d'atur amb més dificultats, millorant la seva ocupabilitat i facilitant-los competències professionals mitjançant un contracte laboral i el desenvolupament de tasques professionals i, si s’escau, oferint formació professionalitzadora, acompanyament i  l’adquisició de competències bàsiques. Les contractacions estan subvencionades pel SOC i cofinançades pel Fons Social Europeu. La durada dels contractes serà de dotze mesos, durant els quals s’haurà de realitzar una formació transversal de 60 hores.

El programa té dues línies diferenciades: 

Línia MG45. Destinada a persones de 45 anys o més que estiguin en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO). 

Línia DONA. Destinada a dones en situació d'atur que compleixin algun d’aquests requisits: 

  • Les dones en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), víctimes de violència masclista. Tindran caràcter preferent, les dones que siguin mares monoparentals. Aquest requisit es pot acreditar mitjançant la presentació del carnet de família monoparental. 
  • Les dones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni d'ajuts. Serien aquelles dones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos durant els 24 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació. Es prioritzaran les mares monoparentals i les dones que no tinguin la cotització suficient perquè se'ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin a l'edat ordinària de jubilació.

La selecció de personal es fa a través del Servei d’Ocupació de Catalunya i des de l’oficina de Vilanova del Camí, des d’on es derivaran les candidatures.

Podeu consultar  les bases i la convocatòria en el document adjunt.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Neteja de la via pública

Arxius adjunts