Portada > Actualitat > Notícies > L'Àstrid Van Ginkel a Piera

L'Àstrid Van Ginkel a Piera

17/03/2014

La xerrada sobre remeis casolans, de l'Àstrid Van Ginkel, i els contes de la Mama i la padrina són dues de les propostes de la Biblioteca de Piera per a aquesta setmana.

Amb el títol “Remeis casolans, herbes útils silvestres i a l’hort”, el dijous 20 de març, a les 19 hores, la Biblioteca de Piera rep la visita de l’Àstrid Van Ginkel, llicenciada en Farmàcia i màster en Biologia i directora de la consultoria especialitzada Fitomon. La conferenciant explicarà les diferents propietats alimentàries, medicinals i cosmètiques de les herbes remeieres que creixen silvestres al nostre voltant i d’altres que hi podem cultivar fàcilment. Ens introduirà també en el món dels preparats casolans, tot exposant unes quantes receptes.

Les herbes medicinals i aromàtiques que ens envolten, i que de vegades trepitgem en caminar per la natura o llencem en fer neteja de les plantes a l’hort, estan plenes de propietats que val la pena conèixer. Els preparats casolans per gaudir d’una farmaciola natural no són tan complexos d’elaborar com podria semblar.

I el dimecres 26, a les 18 hores, els més petits gaudiran d’una nova sessió de contes a càrrec de la companyia pierenca “La mama i la padrina” que sota el títol Contes xics i bonics oferiran una selecció de textos adaptats per incentivar el gust per la lectura.

Finalment, la xerrada "Emprenedoria. Una experiència", prevista per al divendres 21 de març, a les 19 hores, s’ha anul·lat per motius aliens a l'organització.

Arxivat a: Cultura
Remeis casolans a la Biblioteca