Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Més recursos per al nou Centre d’Atenció Primària

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Més recursos per al nou Centre d’Atenció Primària

Salut
Publicada el 14/07/2017 - L’augment de la partida pressupostària per a l’ABS de Piera ha suposat la incorporació de personal sanitari i l’augment d’hores d’atenció a la ciutadania

Un cop aplicat el nou model d’assignació de recursos per a les ABS de tota Catalunya, el Centre d’Atenció Primària de Piera ha vist augmentada la seva partida pressupostària. Aquests diners han permès incorporar dos nous professionals, un metge i una infermera, augmentar les hores de l’assistent social i també les que es destinen a l’atenció a la ciutadania.

Amb aquest augment de personal es preveu treballar l’activitat comunitària en l’atenció primària, un aspecte que es considera bàsic per a la prevenció i promoció de la salut. De fet, està previst fer un estudi sobre la salut dels pierencs i pierenques, que comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Diputació de Barcelona, i amb el qual es preveu fer primer una diagnosi de la situació actual i posteriorment posar en marxa un programa eficient de salut comunitària.

Nou CAP
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits