Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Primera trobada del projecte Educaentorn

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Primera trobada del projecte Educaentorn

Educació
Publicada el 11/04/2017 - La iniciativa pretén realitzar un treball conjunt amb les entitats de la vila per recollir i definir l’oferta educativa local

El passat dimecres dia 5 d’abril es van reunir, per primer cop, l’Ajuntament i les entitats de la vila per reflexionar al voltant del projecte Educaentorn. Es tracta d’un recurs que ofereix la Diputació de Barcelona i que pretén recollir l’oferta educativa de la vila d’una forma participativa i implicant les diverses àrees del consistori, les entitats i la ciutadania en general. 

A Piera ja fa temps que es recull aquesta informació i es treballa en el Pla Educatiu d’Entorn. Ara, s’ha volgut fer un pas més i comptar amb les entitats i col·lectius locals per reflexionar sobre què s’entén per recurs educatiu i què ofereix Piera, en aquest sentit, tenint en compte la capacitat educativa de la vila i el seu entorn. 

Les trobades sobre el projecte Educaentorn compten amb un assessor extern que s’encarrega de dinamitzar les sessions i de fer-ne un seguiment. Les conclusions d’aquest treball conjunt podran ser consultats per la ciutadania a través d’un aplicatiu que ofereix la Diputació de Barcelona i que permet la recollida i la gestió de l’oferta educativa local.

Més informació

Aplicatiu Educaentorn

Educaentorn
Educaentorn
Educaentorn
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits