Portada > Actualitat > Agenda > Presentació del disc Alegria subversiva

Presentació del disc Alegria subversiva

Dia i hora: divendres 22/11/2019 a les 20:30

Lloc: Auditori de l'Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases

El polifacètic músic de Sant Jaume Sesoliveres, Sisu Coromina, presenta el disc-llibre de còmics anomenat Alegria subversiva. L'àlbum és un recull d'experiències i reflexions sobre l'art, la vida i el món en forma de sons, poemes i cançons. El treball va ser seleccionat per al concurs Sona9.

Enguany, presenta en directe una remescla d'aquest mateix repertori així com material nou amb un quartet elèctric format per músics de la comarca: Primo Zon a la guitarra, Genís Figa al baix, Antonio K. Puertas a la bateria, i amb la col·laboració de Projek Visual, un col·lectiu d'arts visuals i mapping.

El cantautor pierenc El Pubill del Raval serà l'encarregat d'obrir el concert.

Entrada lliure. Es demana puntualitat.

 

Arxivat a: Cultura
Sisu Coromina
Sisu Coromina

Arxius adjunts