Portada > Actualitat > Notícies > Festes als barris

Festes als barris

15/07/2008

Aquest és un d'aquells caps de setmana que coincideixen més barris de Piera celebrant les festes d'estiu. A partir de divendres hi haurà diferents activitats a Ca n'Aguilera que en el seu programa inclou correfoc, jocs, ball i la 4a Trobada d'intercanvi de plaques de cava. També fan festa La Fortesa, El Portell amb bicicletada popular, jocs de taula, exhibició de cavalls i també Trobada d'intercanvi de plaques de cava, La Plana-Fàbrica Nova que inclourà exhibició d'aeròbic o el clàssic solters contra casats, i finalment, el barri de Can Canals que comença aquest divendres i acaba diumenge de la setmana que ve amb jocs, petanca, futbol sala, balls i discoteca mòbil. No hi ha excusa per no avorrir-se.

Consulteu programes a l'agenda.

Arxivat a: Barris