Portada > Actualitat > Notícies > Setmana de la Mobilitat

Setmana de la Mobilitat

22/09/2008
Aquest dilluns és el Dia Sense Cotxes i durant tot el dia el transport urbà és gratuït. Dissabte al matí es farà la presentació del nou autobús al Gall Mullat on es podrà veure també els nous horaris i trajectes que passen de dues a més de 15 línies que recorreran els barris de Piera i una altra que passa pel centre de la vila i que comunica també amb l'estació. Diumenge Malalts de Bici organitza una pedalada popular apta per a tots els públics amb sortida i arribada al camp Municipal d'Esports.
Dilluns que ve, 29 de setembre entrarà en funcionament el nou servei de transport urbà que augmenta considerablement el número de trajectes i les parades.
Arxivat a: Transports
Pedalada en la Setmana de la Mobilitat, l'any passat.