Portada > Actualitat > Notícies > Nou transport en funcionament

Nou transport en funcionament

28/09/2008
Aquest dilluns entra en funcionament el nou servei de transport urbà de Piera. Es tracta d'una de les millores més importants en aquest sentit que inclouen rutes més ràpides, més freqüències i nous itineraris. L'entrada al Sistema Tarifari Integrat amb acord amb Ferrocarrils de la Generalitat i l'Autoritat del Transport Metropolità representa també beneficis en tarifes i comoditat per als usuaris. L'acord amb l'Ajuntament dels Hostalets de Pierola permet que el nucli urbà de Piera disposi d'una nova ruta que comunica l'estació amb altres punts d'interès com el Centre d'Atenció Primària, la Piscina o l'Ajuntament.
Arxivat a: Transports
Far d'un dels autobusos del transport urbà de Piera.