Portada > Actualitat > Notícies > Acaba la Setmana de la Mobilitat

Acaba la Setmana de la Mobilitat

29/09/2008
Diumenge va finalitzar la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb una gran pedalada que organitzava l'entitat Malalts de bici i que va comptar amb 150 participants. Una ruta que sortia i arribava al camp municipal d'Esports i que tenia un punt d'avituallament a Sant Jaume. Corredors de totes les edats van córrer en un matí on el temps també acompanyava i on la Pedalada Popular es va fer en grup. Aquest va ser l'últim acte de la Setmana de la Mobilitat a Piera en què dissabte s'havia fet la presentació del nou servei de transport urbà al Gall Mullat amb tota la informació dels nous itineraris i horaris. Un servei que ja és operatiu des d'aquest dilluns 29 de setembre.
Arxivat a: Transports
Participants de la Pedalada Popular
Pedalada 2008
Pedalada 2008