Portada > Actualitat > Notícies > Correos restableix servei al Portell

Correos restableix servei al Portell

23/02/2009

La setmana passada es van tancar amb èxit les converses amb l'empresa estatal de Correos, que va prendre el compromís de recuperar el servei al barri del Portell a partir d'aquesta setmana. En aquesta reunió hi va assistir Ma Dolors Coll, cap de sector dels serveis logístics i Miguel Martínez, cap d'àmbit territorial de Piera, conjuntament amb el regidor Javier Perellón com a representant l'Ajuntament. Correos entén quines són les necessitats del municipi i aposta per millorar el servei amb noves inversions. Aquest mes de març està previst que l'empresa estatal estreni les noves oficines al carrer Sant Bonifaci de Piera en unes instal·lacions més àmplies i modernes.

Arxivat a: Barris
Reunió amb Correos