Portada > Actualitat > Notícies > Bon inici de les festes dels barris

Bon inici de les festes dels barris

15/06/2009

Aquest cap de setmana, dos barris pierencs han celebrat la seva festa d'estiu. El barri de Can Mas començava els actes de la Festa del Rocío amb un ball de nit. Dissabte al matí, recorregut rociero amb estrena d'una nova imatge de la Verge beneïda pel bisbe de Sevilla i amb un mantell brodat a mà per una veïna del barri. Després, missa amb ofrena floral a la Verge i dinar amb potaje andalús. A la tarda, quadres i cors dels grups Amanecer de Piera i l'Agrupació de Can Canals. Diumenge, dinar de germanor i fi de festa.
Molta participació també a la Festa de les Àrpies, que aquest any es va recuperar gràcies a una nova comissió de la festa, que va començar divendres a la nit amb concert jove de la mà dels grups Nagali i Ass Cold Team i música disco fins a la matinada al Gall Mullat. Dissabte al matí, repartiment de garlandes i a la tarda actuació del grup infantil Sol i fa plou, gimcana i xocolatada. Al vespre, actuació dels Diables Infantils de Piera i seguidament un concorregut sopar de germanor amb un animat ball de nit amb l'orquestra Liberty. Dimenge al matí, cercavila pels carrers del barri, missa al Gall Mullat, ballada de sardanes a la tarda i fi de festa amb un gran bingo popular. La comissió està molt satisfeta per la resposta rebuda i confien a ampliar la col·laboració de més gent en l'organització de la festa de cara a l'any que ve.

Arxivat a: Barris
Processó Festa del Rocío
Processó a la Festa del Rocío
Imatge de la Verge a la Festa del Rocío
Actuació del grup de sevillanes Amanecer de Piera
Grups de sevillanes a la Festa del Rocío
Actuació de sevillanes de l'Agrupació de Can Canals
Diables petits a la festa de les Àrpies
Actuació del grup de diables petits a la festa de les Àrpies
Servei de bar a Les Àrpies
Sopar de dissabte al barri de Les Àrpies
Ball de nit a Les Àrpies