Portada > Actualitat > Notícies > La ruta dels músics es consolida

La ruta dels músics es consolida

22/06/2009

Divendres passat, el barri del Raval va acollir la segona ruta dels músics dins de la programació d'actes de la festa del barri dels Gats del cap de setmana. La gran afluència de públic i l'alt nombre d'agrupacions musicals participants, un total de quinze, consoliden la ruta com un esdeveniment sense precedent a la comarca. Durant dues hores els portals i carrers del Raval, il·luminats per torxes i espelmes, es van omplir de música per a tots els gustos: rumba, folk, samba, flamenc, hip hop, música tradicional d'arreu, temes dels 60 a 80, música clàssica, etc. Una nit de màgia i música, que va acabar amb un concert de la mà dels pierencs HDI i La Enga Buclê. Dissabte, la festa va continuar a la plaça del Sant Crist, on es van fer els tradicionals jocs per a la canalla i, com a novetat, aquest any s'hi va fer també el sopar i el ball de nit amb lliurament de premis al concurs d'engalanar balcons i façanes. Diumenge al matí, sortint de missa, es va fer la inauguració de la barana de forja del C/ Salvador Claramunt. L'alcalde accidental, Jordi Madrid, i la regidora de Turisme, Ester Ribas, van inaugurar conjuntament aquesta barana que es va fer a la Festa de la Forja del passat 26 d'abril i van agrair l'esforç del voluntariat per fer possible aquesta iniciativa. La festa es va acabar amb la ballada de la sardana «Sota el sol de Catalunya», de Jaume Bonaterra, a la plaça de la Sardana.
El pròxim cap de setmana dos barris pierencs celebraran també la seva festa. L'entitat cultural Ballestea de Can Mas organitza dissabte una jornada de portes obertes amb exhibició de gimnàstica, sevillanes, dansa del ventre i balls, amb la presència de la parella subcampiona d'Espanya 2009. A partir de les 9 del vespre hi haurà sopar i ball a càrrec del Duo Musical Los Peña. D'altra banda, el barri Unificat fa un sopar dissabte a la nit, seguit de ball popular.

Arxivat a: Barris
Actuació dels Alhambra a la ruta dels músics
Els 4 gats a la ruta dels músics
Grup As Cold Team a la ruta dels músics
Els Pedaços a la ruta dels músics
Els Cat Gats a la ruta dels músics
Jocs per a la canalla al barri dels Gats
Concurs de pastissos al barri dels Gats
Sopar al barri dels Gats
Inauguració de la barana diumenge al matí
Comissió de la festa i autoritats a la inauguració de la barana del barri dels Gats
Ballada de la sardana sota el sol de Catalunya, a la festa del barri dels Gats