Portada > Actualitat > Notícies > Piera a les jornades de mobilitat

Piera a les jornades de mobilitat

26/10/2009

La regidoria de Transports de l'Ajuntament de Piera va participar en les Jornades Tècniques de la Mobilitat (el transport públic en zones de baixa densitat), que es van fer el passat 20 d'octubre a Barcelona. En el programa de la jornada va intervenir  el subdirector general de Coordinació i Gestió de Transports de la Generalitat de Catalunya, Benjamí Cubillo, que en la seva ponència va parlar del cas de Piera com a exemple de zona especialment dificultosa pel que fa al transport, d'una banda, per la seva gran extensió geogràfica i, de l'altra, per la necessitat d'enllaçar els nombrosos barris per acostar-los als serveis del nucli urbà. Cubillo va destacar l'esforç que fa l'Ajuntament per fer millores en aquest àmbit, amb accions com la integració tarifària, l'augment de línies i l'adaptació de les rutes i parades en funció de la demanda dels usuaris del transport urbà.

Arxivat a: Transports
plànol del barris bus urbà