Portada > Actualitat > Notícies > Taller de pedra seca a Sant Jaume

Taller de pedra seca a Sant Jaume

01/03/2010

L’Associació de Veïns de Sant Jaume, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Piera, estan duent a terme una sèrie d’actuacions de millores paisatgístiques a Sant Jaume Sesoliveres. Dins d’aquesta línia d’actuació s’han programat dues jornades-taller de pedra seca, amb l’objectiu d’enjardinar i acondicionar una part de l’ambulatori que estava erma. La primera d’aquestes jornades va tenir lloc el passat dissabte 27 de febrer, de 10 a 15h, amb participació de gent del poble però també de fora, que sota les directrius i pautes de treball del mestre margeter Albert Gavaldà van poder començar a fer un marge de pedra seca d’acord amb els criteris tradicionals. Un altre dels objectius a assolir amb aquests tallers és que els participants aprenguin a valorar i ser conscients del cost real de la feina. Hi ha una segona jornada-taller programada per al pròxim dissabte 6 de març, també de 10 a 15h. Si hi esteu interessats a assistir-hi només cal que us presenteu el mateix dia 6, a les 10h, al costat de l’Ambulatori de Sant Jaume Sesoliveres.

Arxivat a: Barris
Taller de pedra seca a Sant Jaume Sesoliveres
Taller de pedra seca a Sant Jaume Sesoliveres 2
Taller de pedra seca a Sant Jaume Sesoliveres 3