Portada > Actualitat > Notícies > Dia d'Andalusia a Can Mussarro

Dia d'Andalusia a Can Mussarro

15/03/2010

La Venta-Can Mussarro va celebrar la Festa d’Andalusia el passat diumenge sota un sol radiant i amb una bona participació de veïns i visitants que no es voler perdre aquesta segona edició. La trobada va començar amb una ofrena floral i missa rociera. Per dinar es va poder assaborir el típic plat de potage andalús. El moment més destacable de la jornada va coincidir amb l’actuació dels grups El Amanecer de Piera i els de Can Canals que van actuar a ritme de sevillanes.

Per la seva banda, el barri de Can Canals va celebrar el dia d’Andalusia el cap de setmana anterior, amb molt èxit de participació i satisfacció per part de l’organització. Un dia fred va acompanyar, però els actes es van poder fer igualment. Especialment participats van ser la missa rociera, el dinar de germanor i el festival de sevillanes de la tarda, amb el Coro Rociero Celeste, els grups rocieros de Can Canals, el duet de ball Marina i Laura i els grups rocieros El Amanecer de Piera i Sueño Andaluz.

 

Arxivat a: Barris
Andalusia Venta Can Mussarro 2010
Dia Andalusia La Venta-Can Mussarro 2010
Dia Andalusia La Venta Can Mussarro 2010
El Coro Rociero Celeste, a Can Canals
Potaje andalús a Can Canals
Dinar popular a la pista de Can Canals
Grup rociero infantil de Can Canals