Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les festes als barris

Comencen les festes als barris

07/06/2010

Aquest dissabte, el barri de les Àrpies fa la seva festa d’estiu. D'aquesta manera comencen les festes d’estiu als barris pierencs, que s’allarguen fins a l’últim cap de setmana d’agost. Aquest any, les Àrpies han concentrat tots els actes a la pista del Gall Mullat en una sola jornada. El dissabte dia 12, a les 10h, hi haurà jocs i tallers infantils amb Dispiera, els Falcons de Piera i Creu Roja Joventut. A les 12.30h, vermut musical; a les 18h cercavila pels carrers del barri, amb inici i final al Gall Mullat, amb el Grup de Diables Infantil de Piera, els Falcons de Piera, els Bastoners de Masquefa i el grup Sqàndol de Sant Quintí de Mediona. A les 21.30h, sopar de carmanyola, amb servei de barra (amb servei mínim de taules i cadires). A les 23h, gran bingo popular i a mitjanit ball amb l’Orquestra Esmeralda.

Arxivat a: Barris
Ball de nit a Les Àrpies