Portada > Actualitat > Notícies > Bon ambient al Rocío de Can Mas (►♪)

Bon ambient al Rocío de Can Mas (►♪)

07/06/2010

Bon ambient i molta participació a la 19a edició de la Festa del Rocío del passat dissabte a Can Mas. La programació de la festa va incloure els actes tradicionals de passades edicions, com la romeria, l’ofrena floral, la missa rociera, el dinar amb potaje andalús i les actuacions de cuadros i coros amb els grups El Amanecer de Piera, sevillanes i infantils de Can Canals, Cornellà i Capellades. L’Associació El Tirurí de Can Mas vol agrair la presència dels regidors de Barris, d’Urbanisme i de Promoció Econòmica, Marta Giménez, Javier Perellón i Fina Altarriba, i la col·laboració d’associacions de Can Canals, Piera, La Fortesa i Can Bonastre, com a mostra de la bona sintonia que hi ha entre els barris pierencs.

Arxivat a: Barris
Rocío Can Mas
Festa del Rocío a Can Mas 1
Rocío a Can Mas
Festa del Rocío 2
Festa del Rocío 3