Portada > Actualitat > Notícies > Presentació POUM

Presentació POUM

19/07/2010

El passat divendres va tenir lloc la sessió de retorn i d’informació en la qual es va explicar com s’han aplicat les propostes presentades a partir de la participació popular i les línies generals del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. L’exposició va anar a càrrec de l’alcalde Jordi Madrid i la 1a Tinenta d’alcaldia Josefina Altarriba amb un suport informàtic molt gràfic que recreava les principals actuacions. En finalitzar, el regidor d’Urbanisme, Javier Perellón, va sumar-se a donar resposta a les qüestions presentades per part de les persones assistents a la Sala de Plens municipal. Va ser una ocasió per resoldre dubtes i donar respostes d’àmbit general davant d’un full de ruta que pretén, entre altres coses, cohesionar els barris entre si, impulsar els elements del nucli urbà com a eix vertebrador, fomentar els serveis i el sector terciari per obrir noves àrees de negoci i crear la infraestructura necessària per tenir els equipaments que puguin satisfer les necessitats futures de la població. A partir del pròxim ple ordinari (dimecres 28 de juliol) s'obrirà un període d'exposició pública durant 2 mesos en els quals les persones interessades podran fer les consultes i al·legacions pertinents.
Més informació del POUM a viladepiera.cat/poum

Arxivat a: Urbanisme
Presentació POUM