Portada > Actualitat > Notícies > Restauració de la façana del Foment

Restauració de la façana del Foment

01/11/2010

Una de les obres que també s’estan fent aquests dies són les que afecten a la façana de l’edifici del Foment i que permetran continuar millorant l’aspecte d’aquestes instal·lacions. Una actuació que es fa a través dels Plans d’Ocupació i en la qual treballen quatre operaris. Les obres consisteixen a netejar i reconstruir les totxanes de la façana per deixar-la en el format d’obra vista i respectar l’estètica original. Aquestes obres se sumen a les ja realitzades a l’interior del bar, fa aproximadament un any, amb l’interior del bar, cuina i accés per darrere complint la normativa vigent. Pròximament també s’adjudicarà l’empresa per a l’execució del projecte «Adaptació de la caixa escènica a la normativa RSCI, Teatre Foment de Piera» amb prop de 60.000 euros d’una subvenció concedida per la Diputació de Barcelona. És l’inici del procés de remodelació i adaptació del teatre que tindrà més transcendència, ja que és un dels referents del projecte global que representa la Llei de Barris aconseguida aquest any.

Arxivat a: Obres i serveis
Obres façana Foment
Obres façana Foment
Obres façana Foment