Portada > Actualitat > Notícies > 50 anys d'ordenació de Mossèn Carles Sauró

50 anys d'ordenació de Mossèn Carles Sauró

22/11/2010

El passat diumenge es va fer un dinar a la masia de Caves Gabarró per celebrar el 50è aniversari de l’ordenació sacerdotal de Mossèn Carles Sauró. Va ser un reconeixement a una persona molt estimada i que va estar 7 anys a Piera durant la dècada dels seixanta que ja va protagonitzar la missa de les 11.15 hores a l’església Santa Maria. El dinar, servit pel restaurant La Cantina i organitzat per les parròquies de Santa Maria i Ca n’Aguilera, va reunir al voltant de 70 persones i es van recordar la temporada de Sauró on va estar implicat especialment a la vessant cultural del poble amb les caramelles, el teatre i altres activitats culturals.

Arxivat a: Parròquia
Mn Carles Sauró
Mn Carles Sauró
Mn Carles Sauró