Portada > Actualitat > Notícies > Obres de millora a Can Canals

Obres de millora a Can Canals

27/01/2011

El passat dijous el regidor d’Urbanisme, Javier Perellón, es va reunir amb veïns de Can Canals al local de l’Associació de Veïns d’aquest barri per explicar les obres de millora que s’hi estan duent a terme i les pròximes actuacions que es faran. En aquest moment s’estan fent millores en l’asfalt i la pintura viària. D’altra banda, cal destacar les millores que es duran a terme al barri gràcies als plans d’ocupació sol·licitats per l’Ajuntament de Piera, consistents en la recuperació de la zona esportiva, molt degradada, (a la foto) fent tasques d'adequació al frontó, la instal·lació d’un camp de futbol sala i d’un circuit BMX per a bicicletes. També es faran millores en l’accessibilitat per aconseguir una viabilitat dels vianants més òptima i es plantaran arbres en aquest sector. Així mateix, el plans d’ocupació contemplen l’actuació i la neteja en zones verdes i boscoses d’aquest barri que començaran a inicis de febrer.

Aquesta mateixa línia d’actuacions es duran a terme pròximament en altres barris del municipi.

Arxivat a: Urbanisme
Obres de millora a Can Canals 5