Portada > Actualitat > Notícies > Acaben les festes d'estiu als barris (►♪)

Acaben les festes d'estiu als barris (►♪)

29/08/2011

Finalitza el mes d'agost i també les festes d'estiu als barris. L'últim barri pierenc que ha celebrat la seva festa major ha estat El Bedorc, que ho va fer els passats 24, 25, 26, 27 i 28 d'agost. La festa va oferir actes diversos, alguns dels quals ja tradicionals, com el sopar popular, les havaneres, la discomòbil o l'espaguetada del divendres. El dissabte va acollir propostes lúdiques per als més petits, com els inflables refrescants, els jocs per a la mainada, la xocolatada o l'espectacle de pallassos. A la nit, ball amb l'orquestra Choffers. El diumenge, semifinal i final del truc i festa de l'escuma fins a l'hora de la missa solemne i a la tarda exhibició de volteig amb cavalls, una activitat que va agradar molt al públic assistent. A la nit, sopar bingo i seguidament cloenda de la festa major amb un gran castell de focs.

Arxivat a: Barris
Festa Bedorc 4
Festa El Bedorc
Festa Bedorc 2
Festa Bedorc 3
Festa Bedorc 5