Portada > Actualitat > Notícies > 1a reunió del Grup de Treball Foment de Piera

1a reunió del Grup de Treball Foment de Piera

10/01/2012

Dins el marc del Pla de Barris Nucli Antic de Piera, el passat dilluns va tenir lloc la primera reunió del Grup de Treball Foment de Piera. Aquest Grup de Treball és un òrgan de participació, decisió i treball des del qual se seguiran aquelles actuacions vinculades a l’equipament Foment de Piera, des de la participació en el projecte de rehabilitació fins a la definició de les actuacions del programa sociocultural integrat dins de l’àmbit de dinamització social i econòmica del Pla de Barris del Nucli Antic de Piera.
El Grup de Treball Foment de Piera està representat pels grups polítics municipals, les regidories implicades en el projecte i en les actuacions vinculades, les entitats socials, econòmiques i culturals i l’equip de gestió del Projecte d’Intervenció Integral del Nucli Antic de Piera.
La reunió va ser molt profitosa, ja que es van recollir de les diferents entitats participants una desena de propostes i millores a tenir en compte en la redacció del projecte de rehabilitació del Foment.

Arxivat a: Pla de barris
1a reunió grup treball Foment de Piera (Pla de barris)