Portada > Actualitat > Notícies > Cessió d'un dipòsit a Ca n'Aguilera

Cessió d'un dipòsit a Ca n'Aguilera

08/02/2012

El dimecres 8 de febrer, l’alcalde Jaume S. Guixà, per part de l’Ajuntament de Piera, i Joan Sempere, en representació de l’Associació d’Usuaris d’Aigües de Ca n’Aguilera, van signar un conveni de cessió d’un dipòsit d’aigua potable situat al paratge «Vinya del col·legi», al barri de Ca n’Aguilera. L’objectiu d’aquesta cessió és que aquest dipòsit es destini de forma exclusiva i permanent al servei d’abastament d’aigua domiciliària al barri de Ca n’Aguilera que, actualment, compta amb 190 veïns empadronats i 97 habitatges.
Amb la signatura d’aquest conveni es regularitza una situació que, de fet, ja fa anys que s’està produint per part de l’AICAN.

Arxivat a: Barris
Signatura cessió dipòsit Ca n'Aguilera