Portada > Actualitat > Notícies > Bon inici del mercat de Can Canals

Bon inici del mercat de Can Canals

14/02/2012

Aquest diumenge es va iniciar un nou mercat popular a Can Canals, ubicat als voltants de la plaça Major d'aquest barri pierenc. El mercat va ser inaugurat per l'alcalde de Piera, Jaume S. Guixà, acompanyat pel regidor de Barris, Francisco Jiménez. Prop d'una vintena de parades de fruita, verdures, embotits, tèxtil, complements i calçat van participar-hi, amb la previsió que aquest nombre es vagi ampliant gradualment. Des de l'Associació de Veïns de Can Canals es fa una valoració molt positiva d'aquesta primera edició, que organitza la Unió de Venedors Ambulants (UVA). Podeu visitar aquest mercat cada diumenge de 9 a 14 hores.

Arxivat a: Barris
Mercat de Can Canals
Mercat de Can Canals
Mercat de Can Canals