Portada > Actualitat > Notícies > Nova campanya de Càritas Parroquial (►♪)

Nova campanya de Càritas Parroquial (►♪)

06/03/2012

Càritas Parroquial de Santa Maria de Piera ha engegat una nova campanya «Ajudem-los». Precisament, aquest cap de setmana a Piera TV es podrà veure un espot introductori d’aquesta campanya, que també consta de fullets i cartells per fer-ne difusió.
L’espot anuncia la distribució de guardioles en molts establiments del nostre poble que s’aniran distribuint durant aquesta setmana i que, si encara no teniu, podeu demanar a la rectoria de Piera.
Per la seva banda, la campanya proposa la donació de petits gestos, que sumant-se poden ajudar a millorar el servei alimentari del Rebost de Càritas, el rebost de tota la parròquia en favor dels més necessitats.
Com a aportació es fa la proposta de 2 euros... una moneda. Evidentment, cadascú pot el gest que consideri oportú; cada cèntim és molt important.
La campanya tot just està naixent, però ja compta amb una colla d’esforços que s’hi han esmerçat. Per això cal fer un agraïment especial a l’equip de Càritas Parroquial, a cadascun dels voluntaris i voluntàries per la il·lusió i la feina posats cada setmana i, ara, en aquesta campanya.
I també un especial agraïment als qui han tingut la idea original i l’han materialitzada amb el bonic espot que dóna cobertura a la campanya: Pedro Sánchez Garrobo i Rosa Sanou, que han dirigit, realitzat i posat text a l’anunci; a Manolo Garcia, que ha posat desinteressadament la seva magnífica i coneguda veu, i a l’estudi Loft Station, on s’ha gravat l’àudio.

Arxivat a: Parròquia
Campanya Ajudem-los

Arxius adjunts