Portada > Actualitat > Notícies > 6è torneig de vòlei sorra

6è torneig de vòlei sorra

20/08/2012

Els dies 24, 25 i 26 d'agost se celebrarà el 6è torneig de vòlei sorra a les instal·lacions esportives de Can Mas, organitzat per l'Associació Juvenil 83 i mig. En l'edició d'aquest any, les categories participants són les següents:

  • 2x2 masculí, femení i mixt categoria Popular
  • 2x2 masculí, femení i mixt categoria Elit
  • 4x4 masculí, femení i mixt categoria Popular
  • 4x4 masculí, femení i mixt categoria Elit

El torneig compta amb zona d'acampada i servei de bar amb entrepans i també presenta novetats destacables, com la solidarització dels organitzadors del torneig amb l'Ian, un nen de 4 anys de Sant Sadurní d'Anoia que pateix un càncer amb un tractament molt costós. És per això que amb la inscripció d'enguany es pot fer un donatiu d'1 euro que es dedicarà íntegrament a aquesta causa i també hi haurà una guardiola al bar on es podran fer les aportacions durant el torneig.

Més informació i inscripcions al web www.83imig.com/

Arxivat a: Esports
Vòlei sorra 2011