Portada > Actualitat > Notícies > Nou retaule al Bedorc

Nou retaule al Bedorc

27/08/2012

El passat diumenge, i dins la festa major d'estiu del Bedorc, es va inaugurar el retaule de Sant Sebastià en el transcurs d'un ofici religiós presidit per mn. Jaume Berdoy, vicari del bisbat, i amb la participació del cor parroquial de Sta. Maria de Piera. Durant la celebració es va inaugurar i beneir el nou retaule, que ha quedat instal·lat a l'entorn de la imatge de Sant Sebastià, al fons de l'altar major. També es va comptar amb la presència de Joan Torras Viver, autor dels plafons del retaule, i d'altres persones que han treballat intensament en la tasques d'instal·lació, especialment el Sr. Pere Pujol. També es va transmetre un agraïment molt especial a tothom qui ha contribuït desinteressadament en les tasques de neteja, agençament i preparació de l'església i de la celebració.

Arxivat a: Parròquia
Retaule Sant Sebastià 2012
Inauguració retaule Sant Sebastià 2012
Inauguració retaule Sant Sebastià 2012
Retaule Sant Sebastià El Bedorc 2012
Retaule Sant Sebastià El Bedorc 2012